Bagværk
Espresso-chokoladekage
Tung, svampet chokoladekage!
Chokoladekager findes i utallige variationer og alle folk har ofte deres egen måde at få den bedste smag frem på.
Jeg eksperimenterede lidt med at pifte den tunge chokoladesmag op med lidt ekstra espresso i blandingen, og det blev et kæmpe hit!
Det er en af de slags opskrifter, hvor man skal have lidt is i maven – den skal nemlig være en smule ubagt, da den på den måde falder lidt sammen og bliver cremet, tung og lækker, når den er kølet af.
Den skal nemlig først nydes dagen efter – hvis man kan vente så længe!
Den passer desuden perfekt sammen med enten en kugle vaniljeis eller friskpisket flødeskum!
Se med herunder, hvor du får opskriften på en nem og lækker opskrift på en chokoladekage, som har fået en kant af mørk kaffe:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Mørk chokolade
100 gram
Kakaopulver
2 spsk.
Æg
5 stk
Salt
1 knsp.
Espresso
1 dl
Rørsukker
200 gram
Smør
200 gram
Hvedemel
2 dl
Vaniljesukker
1 spsk.
Læs også: