Aftensmad
Flanksteak Pinwheels
Fyldte ruller af flanksteak!
En god, mør og saftig flanksteak går man aldrig galt i byen med, når man skal grille til sommer.
Men hvis du har lyst til at prøve noget lidt udover med flanksteak – så skal du prøve flanksteak pinwheels!
I samarbejde med Bord Bia og Irish Meat har jeg kreeret en lille opskrift på netop dette.
Det er i al sin enkelthed flanksteak, som man næsten flækker på midten og fylder med lækre smagfulde ingredienser.
En blanding af krydderurter, oliven og hvidløg – derefter ruller man den sammen, binder små snore på og skærer dem ud i portioner.
Så kan man stege hvert enkelt flanksteak-rouladestykke, som bevarer saft og kraft samtidig med, at de kan tåle én over nakken på grillen.
Den irske flanksteak er velkendt for sin mørhed, så den er yderst velegnet til dette formål.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Flanksteak
700 gram
Persille, bundt
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
5 fed
Syltede peberfrugter (på glas, eller hjemmelavet)
2 spsk.
Grønne oliven
0.50 dl
Salt + peber
2 tsk
Parmesanost
1 dl
Læs også: