Pandekager er en spise, man aldrig bliver træt af.
Og så kan de varieres i det uendelige – fyldt med bær eller måske forvandlet til madpandekager og så kan de spises til alle dagens måltider.
What's not to like?
En af de klassiske til weekenden er selvfølgelig de tykke, luftige pandekager, som skal druknes i lidt sirup og frisk frugt. Og så gælder det bare om at få gang i flere pander, så alle kan få friske og varme pandekager, det er nu det bedste.
Men hvordan er det nu lige at man får højde og tykkelse – samtidig med luftighed – i pandekagerne?
Jeg har eksperimenteret frem og tilbage og herunder får du en nem og lækker opskrift på de mest luftige pandekager!
Tricket?
Foruden rationen af ingredienserne, så er det at skille æggene og piske hviderne luftige – så får man lige en ekstra dimension af luftighed!
Følg med herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
200 gram
Sukker
1.50 spsk.
Bagepulver
1 tsk
Salt
1 knsp.
Mælk
2 dl
Æg
2 stk
Kardemomme, kan undlades
1 tsk
Læs også: