Bagværk

Foccacia med ricotta og tapenade

Hjemmebagt foccacia med lækre smage.

Foccacia med ricotta og tapenade
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 21. november 2018

I forbindelse med Singletons nye kampagne, AntiAnti, hvor man gør op med dårlige smagsindtryk, som man har oplevet i barndommen, har vi fået en håndfuld solide opskrifter.

Se eksempelvis denne opskrift med Foccacia, ricotta og tapenade

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Tilberedningstid 40 min
Antal 20 pers.

Ingredienser

Gær 25 gram
Vand 3 dl
Olivenolie 0.50 dl
Flagesalt 1 spsk.
Honning 1.50 spsk.
Hvedemel 350 gram
Grahamsmel 100 gram
Oliven 40 stk
Bagekartoffel 1 stk
Rosmarin 1 spsk.
Rødløg 0.50 stk
Parmesanost, revet 50 gram
Ricotta 100 gram
Grønne oliven 250 gram
Kapers 1 spsk.
Hvidløg 2 fed
Olivenolie, til pensling 0.50 dl

Fremgangsmåde