Der findes nærmest ikke nogen nemmere opskrift end forloren hare – eller farsbrød, som det efterhånden kaldes, så man ikke undgår forvirring i køkkenet!
Men ikke desto mindre er det en lækker, nem og velsmagende klassiker, som jeg og min far altid fik, når vi var alene hjemme og skulle mandehygge!
Herunder får du en klassisk opskrift på den kødfulde klassiker – med brun sauce og hele pivtøjet!
(Tip: Kold farsbrød med et lag honning-dijon-sennep er helt i gennem fantastisk – men du bør nok overveje, om det skal i madpakken eller ej. Den er hård ved næsen!)
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Svinefars
600 gram
Hakket oksekød
400 gram
Løg
2 stk
Gulerod
2 stk
Porrer
2 stk
Majsstivelse
1 spsk.
Timian
1 tsk
Bacon, skiver
10 stk
Æg
2 stk
Piskefløde
2 dl
Vand
500 ml
Salt
2 tsk
Peber
1 tsk
Læs også: