Aftensmad

Forloren hare med brun sauce og kartofler

Gammel, dansk klassiker!

Forloren hare med brun sauce og kartofler
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 21. januar 2019

Der findes nærmest ikke nogen nemmere opskrift end forloren hare – eller farsbrød, som det efterhånden kaldes, så man ikke undgår forvirring i køkkenet!

Men ikke desto mindre er det en lækker, nem og velsmagende klassiker, som jeg og min far altid fik, når vi var alene hjemme og skulle mandehygge!

Herunder får du en klassisk opskrift på den kødfulde klassiker – med brun sauce og hele pivtøjet!

(Tip: Kold farsbrød med et lag honning-dijon-sennep er helt i gennem fantastisk – men du bør nok overveje, om det skal i madpakken eller ej. Den er hård ved næsen!)

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 60 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Svinefars 600 gram
Hakket oksekød 400 gram
Løg 2 stk
Gulerod 2 stk
Porrer 2 stk
Majsstivelse 1 spsk.
Timian 1 tsk
Bacon, skiver 10 stk
Æg 2 stk
Piskefløde 2 dl
Vand 500 ml
Salt 2 tsk
Peber 1 tsk

Fremgangsmåde