Aftensmad

Græsk farsbrød med feta og oliven

En krydret version af det klassiske farsbrød.

Græsk farsbrød med feta og oliven
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 24. januar 2018

En klassisk opskrift på farsbrød går man aldrig galt i byen med, men hvis aftensmaden skal piftes lidt op, så prøv en græsk version af farsbrød!

Nem og simpel variation med oliven og feta, som giver lidt mere dybde og lidt mere substans til den ellers ret bastante kødret.

Se med herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 50 min

Ingredienser

Hakket oksekød 500 gram
Fetaost 70 gram
Oliven (sorte eller grønne) 20 stk
Løg 1 stk
Hvidløg 2 fed
Æg 1 stk
Spidskommen, stødt 0.50 tsk
Timian 1 tsk
Groft Salt 1 tsk
Friskkværnet peber 1 tsk

Fremgangsmåde