Soufflé – hvad enten du er i det salte eller søde køkken – er en ret svær disciplin, da der er utroligt mange punkter i processen, hvor det kan gå galt.
Men hvis man kommer hele vejen til målstregen, så får man en lækker, cremet og luftig smagsoplevelse.
I slutningen af 2019 var jeg til opskriftsudvikling i samarbejde med Ost & Ko, hvor jeg på mit team af Niklas Roar og Maria Charlotte fik kreeret tre forskellige retter med ost og grønt.
En af kreationerne bød på mit allerførste forsøg med en soufflé – all-in!
Og det gik faktisk over al forventning, så herunder får du opskriften på en græskarsoufflé bagt i hokkaido-skåle.
Fotocredit: Thomas Alcayaga
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hokkaido-græskar (små)
4 stk
Æg
2 stk
Smør
80 gram
Hvedemel
1.50 spsk.
Sødmælk
2 dl
Gedefriskost
5 spsk.
Læs også: