Aftensmad

Græskarsoufflé

Cremet og lækkert!

Græskarsoufflé
Foto: Thomas Alcayaga
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 11. marts 2020

Soufflé – hvad enten du er i det salte eller søde køkken – er en ret svær disciplin, da der er utroligt mange punkter i processen, hvor det kan gå galt.

Men hvis man kommer hele vejen til målstregen, så får man en lækker, cremet og luftig smagsoplevelse.

I slutningen af 2019 var jeg til opskriftsudvikling i samarbejde med Ost & Ko, hvor jeg på mit team af Niklas Roar og Maria Charlotte fik kreeret tre forskellige retter med ost og grønt. 

En af kreationerne bød på mit allerførste forsøg med en soufflé – all-in!

Og det gik faktisk over al forventning, så herunder får du opskriften på en græskarsoufflé bagt i hokkaido-skåle. 

Fotocredit: Thomas Alcayaga

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 90 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Hokkaido-græskar (små) 4 stk
Æg 2 stk
Smør 80 gram
Hvedemel 1.50 spsk.
Sødmælk 2 dl
Gedefriskost 5 spsk.

Fremgangsmåde