Bagværk

Grillboller

Hjemmebagte, krydrede boller til grillsæsonen!

Grillboller
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 15. januar 2019

Hvis du står og mangler et lækkert og anderledes stykke hjemmebag, som er skræddersyet til grillmaden – så er du kommet det rigtige sted!

Luftige boller velkrydret med varme krydderier – perfekt til en sommeraften, hvor tingene godt på spices lidt op.

Se med herunder!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 12 pers.

Ingredienser

Hvedemel 250 gram
Grahamsmel 250 gram
Gær 40 gram
Mælk 350 ml
Æg 1 stk
Olivenolie 4 spsk.
Paprika 1 spsk.
Chili, tørret 1 spsk.
Løgpulver 1 spsk.
Timian 1 tsk
Salt 1 tsk
Sukker 1 tsk

Fremgangsmåde