Aftensmad

Grillet spidskål med creme fraiche og carpaccio

Simpelt og lækkert!

Grillet spidskål med creme fraiche og carpaccio
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 24. august 2018

Grillet spidskål er en evig klassiker – det får en røget, sødmefyld dybde frem i spidskålen, som stadigvæk formår at have sin sprødhed tilbage.

Gastrofar har insendt en lækker variation af grillet spidskål, som du kan se herunder – perfekt til let forret eller en grillaften!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Tilberedningstid 15 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Spidskålshoved 1 stk
Carpaccio 100 gram
Creme Fraiche 38% 100 gram
Citron 0.50 stk
Salt 1 tsk
Dild 1 håndfuld

Fremgangsmåde