Grillspyd med marinade
Saftige spyd med kylling og oksekød!
Opskrift
(4-6 spyd)
2 stk. kyllingebryster
2 peberfrugter
10-12 cherrytomater
3 pølser (frankfurter, grillpølser)
300 g oksekød i tern
4-6 træpinde
Marinade:
½ dl olivenolie
2 fed knust hvidløg
1 tsk. koncentreret tomatpuré
1,5 tsk. honning
1 tsk. paprika
salt + peber
Fremgangsmåde
Tænd grillen, så fremt du bruger denne.
Fugt træpindene i vand, mens du laver maden. Skær kylingen i mundrette stykker og efterfølgende gør det samme med pølser og peberfrugt. Fordel skiftevis oksekød, peberfrugt, kylling, pølser og tomater på spyddene. Bland alle ingredienserne til marinaden og pensl halvdelen på spyddene. Læg dem på grillen, steg i 5 minutter, hvorefter du vender dem og pensler det restende marinade på. Grill yderligere 5-7 minutter. Hvis du ikke bruger grill, kan du bruge en rillet grillpande, som du varmer hårdt op med lidt olivenolie – her skal spyddene vendes lidt oftere.
> Mandekogebogen er helt ny. Like os på Facebook eller følg os på Instagram, for at få alle vores lækre opskrifter og nyheder i dit feed. Din support betyder alt! :)