Bagværk
Grødboller
En nem klassiker på grødboller!
Grødboller er en interessant størrelse i bageuniverset, da det i sin oprindelse egentlig handlede om at bruge en rest af en grød – men ved at bruge det i bagværket får man en mere svampet, luftig og saftig oplevelse på smagen.
Og jeg har eksperimenteret lidt med grødbolle-opskriften, hvoraf jeg har brugt havregrød som base – men du kan sagtens bruge eksempelvis boghvedegrød, byggrynsgrød, grovvalede gryn og hele molevitten til denne opskrift.
Den er nem og lækker – og så kan den både bages på dagen eller gemmes til morgenen efter!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Havregryn
4 dl
Vand
6 dl
Salt
1.50 tsk
Gær
20 gram
Hvedemel
350 gram
Fuldkornshvedemel (groft rugmel, fuldkornshvedemel, grahamsmel, etc.)
50 gram
Læs også: