Bagværk
Guinness-chokoladekage med flødeskumstopping
Når øl og chokolade går hånd i hånd!
Hvem kan ikke altid spise lidt ølkage? Her snakker vi ikke den klassiske form for ølkage, som gerne komplimenteres med et lag tandsmør – men derimod en svampet, intens chokoladekage lavet på den klassiske Guinness-porter.
Den er dyb, intens og svampet i smagen – og så har man lavet det famøse 'skum' på toppen af øllen med flødeskum.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Guinness
250 ml
Smør
250 gram
Kakaopulver, usødet
100 gram
Rørsukker
400 gram
Æg
3 stk
Hvedemel
300 gram
Mørk chokolade, 70 %
70 gram
Creme Fraiche
150 gram
Natron
1 tsk
Vaniljesukker
2 tsk
Piskefløde
250 ml
Læs også: