Bagværk
Gulerodsboller
Blødige, luftige og sunde!
Hjemmebagte er altid en god opskrift til at få udnyttet nogle af de ting, man snart skal have udryddet i køkkenet. Man kan putte alle mulige forskellige ting i, så længe man har en god grunddej.
Jeg havde en håndfuld gulerødder, som trængte til at blive sat til livs, samt en god rest af byggryn – det blev forvandlet til en lækre, sunde og luftige gulerodsboller.
Se opskriften herunder på nemme, lækre gulerodsboller!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Vand
3 dl
Mælk
2 dl
Gær
20 gram
Gulerod, revet
110 gram
Byggryn
80 gram
Salt
1.50 tsk
Rørsukker
1 tsk
Hvedemel
350 gram
Groft rugmel
50 gram
Læs også: