Bagværk

Gulerodsboller

Blødige, luftige og sunde!

Gulerodsboller
nfd
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 24. marts 2019

Hjemmebagte er altid en god opskrift til at få udnyttet nogle af de ting, man snart skal have udryddet i køkkenet. Man kan putte alle mulige forskellige ting i, så længe man har en god grunddej.

Jeg havde en håndfuld gulerødder, som trængte til at blive sat til livs, samt en god rest af byggryn – det blev forvandlet til en lækre, sunde og luftige gulerodsboller.

Se opskriften herunder på nemme, lækre gulerodsboller! 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 12 pers.

Ingredienser

Vand 3 dl
Mælk 2 dl
Gær 20 gram
Gulerod, revet 110 gram
Byggryn 80 gram
Salt 1.50 tsk
Rørsukker 1 tsk
Hvedemel 350 gram
Groft rugmel 50 gram

Fremgangsmåde