Bagværk

Hjemmebagte digestive-kiks

Den helt rigtige smag og sprødhed!

Hjemmebagte digestive-kiks
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 9. februar 2020

Digestive-kiks er en velkendt størrelse fra Storbritannien, som vi danskere har taget rigtig godt imod.

Det er lidt en slags halvsød kiks, som både indeholder det lidt syndige og det lidt sunde – den perfekte kombination!

Men vidste du godt, at det faktisk er utroligt nemt at bage selv? Jeg har eksperimenteret mig frem til den helt rigtige opskrift – opskriften, som giver dig den velkendte smag, den perfekte sprødhed og den gyldne farve.

Følg med herunder – de tager kun 40 minutter at lave!

Note: det er vigtigt, at det er natron, man bruger i opskriften – bruger man bagepulver, som har nogle andre egenskaber i den kemiske sammensætning, så bliver det ikke det samme. 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 20 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 14 pers.

Ingredienser

Hvedemel 70 gram
Fuldkornshvedemel 30 gram
Havregryn 60 gram
Natron 0.20 tsk
Flormelis 1 spsk.
Mælk/vand 1 spsk.
Koldt smør 70 gram
Fint salt 1 knsp.

Fremgangsmåde