Bagværk

Hjemmebagte hvidløgsflutes

Perfekt snack til aftensmaden.

Hjemmebagte hvidløgsflutes
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 4. august 2019

Hvidløgsbrød er altid en klassiker som en lille sidekick til aftensmaden – sprød udenpå, blød, lækker og cremet i midten!

Og de er faktisk ganske nemme at lave selv – faktisk kan du jo sådan set bruge din yndlingsopskrift på flutes til netop dette formål.

Det eneste, det kræver er, at du lige får styr på smørret og måden, hvorpå den får lov til at smelte sig lækkert ned i brødet.

Herunder får du en simpel opskrift på et brød, som er blevet opgraderet til hvidløgsbrød.

Ikke et øje tørt!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 3 pers.

Ingredienser

Hvedemel 450 gram
Vand 4.50 dl
Salt 1 tsk
Gær 15 gram
Smør 80 gram
Hvidløg 4 fed
Hakket persille, kan undlades 1 spsk.

Fremgangsmåde