Bagværk

Hjemmebagte mini-flutes

hvide, luftige små flutes.

Hjemmebagte mini-flutes
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 9. april 2021

Hvide mini-flutes – hvem husker ikke dem gennem tiden?

Du husker dem nok bedst som frost-brød, man altid lige fik serveret til børnefødselsdage, grillaftener og strandture tilbage i 90'erne og fremad. 

De kunne sgu noget – de var tilpas hvide, bløde og luftige til, at de nærmest kunne bruges til alle formål.

Hvad enten man brugte dem til at skrabe det sidste ketchup eller kartoffelsalat af tallerkenen, eller bare lige som en stærk afslutter på et lækkert grillmåltid.

Og man ser dem ikke så tit længere?

Så det skal vi gøre noget ved!

Jeg har lavet en opskrift i forsøget på at genskabe lidt af de gode minder i form af hjemmebagte mini-flutes – de er hvide, de er bløde og de er luftige!

Og så er de nemme at lave og passer stadigvæk perfekt til grillmad, sommeraftener og picnic-turen. 

Tricket er at bage dem ved knap så høj varme og så i kortere tid – det gør, at de ikke danner en for sprød og mørk skorpe, men i stedet forbliver hvide og luftige. Både indeni og udenpå.

Brødene kan bruges til madpakken, køreturen og så kan de også bruges til kuvertbrød – hvis du gerne vil have lidt sundhed indover, så kan du også spæde til med lidt frø og kerner til min opskrift.

Fang den herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 14 min
Antal 10 pers.

Ingredienser

Mælk 3 dl
Hvedemel 350 gram
Gær 30 gram
Sukker 1 spsk.
Salt 1 tsk

Fremgangsmåde