Bagværk

Hjemmelavede donuts

Den friturestegte klassiker!

Hjemmelavede donuts
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 1. januar 2014

Kager dyppet i 'den gyldne brønd' er bare en oplevelse i sig selv.

Og der er intet, der slår de hjemmelavede – specielt når vi snakker donuts!

Den klassiske runde kage, som man enten kan spise med sukker, eller fylde med alskens cremer.

Herunder får du en simpel grundopskrift på donut-dej – og hvordan du steger dem.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 10 pers.

Ingredienser

Smør 60 gram
Mælk 250 ml
Rørsukker 120 gram
Vaniljesukker 1 spsk.
Kardemomme 1.50 tsk
Salt 0.50 tsk
Gær 30 gram
Æg 2 stk
Rapsolie, til stegning 0.50 l
Hvedemel 450 gram

Fremgangsmåde