Aftensmad

Hjemmelavede nuggets

Fastfood-klassikeren med sursød-sauce.

Hjemmelavede nuggets
Nuggets opskrift
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 23. december 2020

En af helt de helt klassiske snacks på fastfood-fronten er de klassiske nuggets.

Helt simpelt – saftig kylling svøbt i en sprød panering og en tur i den gyldne brønd.

Herunder får du tricket til, hvordan du får den rigtig panering, som både er sprød og dækker hele kyllingen.

Næsten ligesom dem, du er vant til hos din lokale fastfood-pusher.

Og desuden en simpel og god opskrift på sursød-sovs!

Følg med herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 12 pers.

Ingredienser

Kyllingebryst 2 stk
Hvedemel 2 dl
Løgpulver/hvidløgspulver 2 tsk
Salt 1.50 tsk
Eddike 0.50 dl
Citron, økologisk 0.50 stk
Soyasauce 3 spsk.
Majsstivelse 1.50 spsk.
Honning, sirup eller sukker 0.50 dl
Æg 1 stk
Mælk 0.50 dl
Fritureolie/solsikkeolie/rapsolie/palmin 0.50 l

Fremgangsmåde