Aftensmad
Hjemmelavet durum-rulle
Hjemmelavet version af durum-rullen!
Fastfood-klassikeren fra det lokale pizzaria – durum-rullen!
Eller sølvkikkert, rullekekab? Kært barn har mange navne, og en del knap så familievenlige, som vi lige vælger at lade forblive usagte i denne omgang!
Den kan faktisk laves ganske let i en hjemmelavet version – hvis du ikke lige har et roterende kebab-stativ* i garagen, som du kan skære kebab fra, så kan du se med herunder, hvor du får en nem og original opskrift på en durum-rulle.
Du kan både bruge skært kød, som lige skal have en god omgang krydderimarinade og gerne trække i god tid – og ellers kan du bruge fars (både kylling, okse og lam) med krydderiblandingen.
Den bedste oplevelse får du uden tvivl, hvis du griller kødet – det smager også skide godt på panden, men hvis du lige vil have en nem sommerret, så er der guld af hente ved at smide et par omgange hjemmelavet kebab på grillen!
Jeg har brugt min kebab-krydderi-blanding til denne opskrift.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Skært kød eller fars (okse, lam, kylling, etc.)
350 gram
Kebabkrydderi (se opskriften i artiklen)
2 spsk.
Salathoved, finthakket
1 stk
Tomater
3 stk
Agurk
0.50 stk
Creme Fraiche
1 dl
Hvidløg
1 fed
Hvedemel
250 gram
Bagepulver
0.50 tsk
Vand
1.50 dl
Salt
1 tsk
Fremgangsmåde
Læs også: