Mandekogebogen

Hjemmelavet rødkål

Klassisk og velsmagende!

Rødkål er en herlig spise - både råt i en salat og som den klassiske varme 'salat' til andesteg, flæskesteg og andre lignende måltider.

Og når man først har prøvet at lave en hjemmelavet udgave af den - så går du aldrig tilbage til det købte!

Herunder får du den klassiske opskrift på en god, velsmagende rødkål:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Rødkål

Den bedste opskrift!

8 portioner 1 time, 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 1 time
Ca. 400 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1½ kilo rødkål
  • 3 dl ribssaft
  • 1½ dl eddike
  • 200 gram rørsukker
  • 1 spsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Snit rødkålen fint og hæld det i en høj gryde.
  2. Tilsæt de resterende ingredienserne og sæt det til at simre. Lad det simre i ca. 1 time – smag til undervejs, og vurdér, hvordan du ønsker konsistensen. Nogle vil gerne have et bid, mens andre gerne vil have den helt blød - smag til løbende og sørg for, at der er fin balance mellem syre og sødme.
  3. Du kan ud fra denne opskrift freestyle alt det, du vil. Du kan krydre den med julekrydderier, give den lidt andefedt og mange andre ting. Jeg nyder den klassisk og simpel!
Del

Seneste nyt

Annonce