Bagværk
Honningristet granola
Pift din morgenmad op med denne luksus-mysli!
Hvis man går og pusler lidt med forskellige morgenmadsvariationer, så går man aldrig galt i byen med en mysli – den kan komme på alt fra skyr, havregryn og endda spises for sig selv!
Men så er der også granola – og hvor ligger forskellen?
Flere har sagt til mig "Jamen granola – er det ikke bare et fancy ord for mysli?"
Og nej, der er én vigtig forskel.
Forskellen mellem granola og mysli ligger i det faktum, at mysli ofte er 'rå' – ment på den måde, at den består af gryn, kerner, frø og frugter, som serveres, som de er. Granola derimod er ristet i en sødende væske – eksempelvis honning.
Den sunde udgave er selvfølgelig mysli – men granola giver lige et ekstra pift på smagen!
Herunder får den en nem og lækker opskrift på granola, som kan holde sig i flere uger.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Sesamfrø
0.50 dl
Honning
140 gram
Mandler
1.50 dl
Hasselnødder
1.50 dl
Havregryn
3 dl
Solsikkekerner
2 dl
Hørfrø
1.50 dl
Ahornsirup
0.50 dl
Læs også: