Aftensmad
Hunan Beef
Nem og hurtig asiatisk aftensmad!
Hvis man søger inspiration til noget nem og hurtig aftensmad med få ingredienser – og samtidig får opfyldt 'behovet' for kød og grønt – så finder man altid gode opskrifter i det asiatiske køkken.
Den seneste ret i 15-minutters-puljen går under navnet Hunan Beef.
Det er en nem og lækker opskrift på stirfry fra det kinesiske køkken – her steger man skiver af flanksteak eller ribeye sammen med broccoli, rød peberfrugt og babymajs.
Svøbt i en nem og hurtig sauce, som vækker associationer til de klassiske kinesiske take-away-restauranter landet rundt.
Hunan Beef er en meget populær ret på take-away-fronten – den er ikke så udbredt på restauranter herhjemme i Danmark, men så kan man heldigvis nemt lave det selv!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Ribeye, flanksteak, tykstegsbøf, okseinderlår etc.
250 gram
Broccoli
0.50 stk
Peberfrugt, røde
1 stk
Babymajs (Friske eller dåse)
5 stk
Oksebouillon
2 dl
Soyasauce
1.50 spsk.
Fishsauce
1 spsk.
Riseddike (e. almindelig eddike)
1 spsk.
Honning, el. sirup
1.50 tsk
Majsstivelse
1.50 tsk
Chili, tørret (kan undlades)
1 tsk
Hvidløg, revet
1 tsk
Læs også: