Aftensmad

Hvidvinsdampet torsk på rodfrugter

Opskrift på torsk med gode råvarer, få ingredienser.

Hvidvinsdampet torsk på rodfrugter
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 16. januar 2018

Torsk er en utrolig nem og lækker fisk at arbejde med – i hver opskrift! Den har en lækker konsistens, suger masser af smag og er nem at tilberede.

Herunder får du en klassisk grundopskrift på hvidvinsdampet torsk på en bund af rodfrugter – en herlig ret, der kan spises året rundt!

Du kan også bruge opskriften til at andre fisk – såsom mørksej, lange, kuller eller lignende – grundbasen giver blot en god dampet smag og lækre, sauterede grønsager. 

 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Tilberedningstid 30 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Fersk torskefilet 750 gram
Citron, økologisk 1 stk
Rodfrugter 700 gram
Hvidvin 300 ml
Smør 50 gram

Fremgangsmåde