Aftensmad

Indbagt mørbrad med svampe og persille

En gammel klassiker med sprød skorpe og saftigt fyld!

Indbagt mørbrad med svampe og persille
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 16. januar 2018

Comfort food for alle pengene får du i denne opskrift på indbagt mørbrad!

Den er klassisk, består af en del led, men er med lidt tålmodighed ret nem at håndtere. Den er spækket med velsmag, giver mad til mange mennesker og giver et lækkert bid af sprødt og saftigt!

Se opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 60 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Svinemørbrad 1 stk
Svinefars 400 gram
Æg 2 stk
Salt 2 tsk
Muskatnød, revet 1 tsk
Hvidløg 2 fed
Løg 2 stk
Piskefløde 1 dl
Champignon 250 gram
Smør 200 gram
Persille 1 håndfuld
Hvedemel 260 gram
Bagepulver 1 tsk
Mælk 0.50 dl

Fremgangsmåde