Bagværk

Issandwich med vaniljekransbunde

Juletwist på en klassiker!

Issandwich med vaniljekransbunde
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 1. december 2018

Den søde juletid er ankommet og det betyder for mange en masse julebagning, konfektkreationer og rigeligt med hygge.

Jeg har i samarbejde med Dansukker fundet på en ny og anderledes opskrift, som kan pifte småkage-bageriet lidt op.

Ikke at der er noget galt med pebernødder og brunkager, men man kan godt udfordre lidt en gang i mellem!

Så derfor får du herunder opskriften på en ny juleklassiker – issandwich med vaniljekransbrunde!

Sprødt, blødt og lækkert!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 15 pers.

Ingredienser

Vaniljestang 1.50 stk
Mandler 80 gram
Smør 180 gram
Sukker 150 gram
Æg 1 stk
Hvedemel 300 gram
Sødmælk 350 ml
Piskefløde 350 ml
Æggeblomme 6 stk
Rørsukker 100 gram
Vaniljesukker 1 tsk
Glykosesirup 1 spsk.

Fremgangsmåde