Bagværk
Japansk castella-kage
Verdens mest luftige sandkage?
Hvis der er noget, som er fantastisk at arbejde med i køkkenet, så er de nye, anderledes bageteknikker!
Med få elementers forskel kan resultatet bliver noget helt andet – og denne gang har kigget over skulderen på de japanske kagebageri, rettere sagt deres famøse:
Castella Sponge Cake.
En slags sandkage, som er luftigere og blødere end du nogensinde har prøvet før.
Og så er det utroligt nemt!
Jeg har dog tilladt mig at freestyle lidt mere på smagen, og tilført en god solid omgang hjemmelavet vaniljesukker, som lige hiver smagen endnu højere op.
Den er så bouncy, at den nærmest står som en slags budding!
Tjek opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Æg
6 stk
Hvedemel
110 gram
Sukker
110 gram
Vaniljesukker
2 spsk.
Smør
100 gram
Sødmælk
100 ml
Fremgangsmåde
Læs også: