Bagværk
Klassisk franskbrød
Hvidt, luftigt og syndigt!
Klassisk franskbrød? Er der noget bedre? Herunder får du den bedste (og nemmeste opskrift) på et klassisk, hvidt franskbrød!
Der er meget debat omkring gluten i øjeblikket, og hvis du hører til den uheldige gruppe af mennesker, som er intolerant overfor netop dette, så skal du nok ikke læse videre i opskriften.
Denne opskrift kan nok defineres lidt som et gluten-monster.
Og det trænger man bare til en gang i mellem! Gerne med tandsmør!
Og når man først kaster sig over det famøse 'hvide' brød – så skal den også sidde lige i skabet.
Denne opskrift herunder er mit take på det klassiske franskbrød – den er utrolig nem at arbejde med, giver et vanvittig luftigt brød og så tager det overraskende kort tid!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
500 gram
Gær
20 gram
Mælk
2 dl
Vand
2 dl
Salt
1.50 tsk
Smør
30 gram
Æg, til pensling
1 stk
Fremgangsmåde
Læs også: