Det gode, gamle stjerneskud!
Det kan altså noget – specielt hvis man laver den helt klassiske med både stegte og kogte rødspættefileter.
Hvis du har et par friske fiskefileter i fryseren, og mangler inspiration til at gøre lidt ekstra ud af det på en rigtig 80'er-agtig måde – så fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Rødspættefilet
4 stk
Grønne asparges
5 stk
Rejer
100 gram
Surdejsbrød
2 stk
Salat
1 håndfuld
Tomater
1 stk
Agurk
0.50 stk
Citron, økologisk
1 stk
Sorte peberkorn
10 stk
Laurbærblade
3 stk
Rasp
2 dl
Æg
1 stk
Creme Fraiche
2 dl
Paprika
1 tsk
Honning-dijonsennep
1 spsk.
Smør
50 gram
Salt + peber
2 tsk
Læs også: