Aftensmad

Klassisk stjerneskud med paneret og dampet rødspætte

Alt godt fra havet!

Klassisk stjerneskud med paneret og dampet rødspætte
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 24. januar 2018

Det gode, gamle stjerneskud!

Det kan altså noget – specielt hvis man laver den helt klassiske med både stegte og kogte rødspættefileter. 

Hvis du har et par friske fiskefileter i fryseren, og mangler inspiration til at gøre lidt ekstra ud af det på en rigtig 80'er-agtig måde – så fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Rødspættefilet 4 stk
Grønne asparges 5 stk
Rejer 100 gram
Surdejsbrød 2 stk
Salat 1 håndfuld
Tomater 1 stk
Agurk 0.50 stk
Citron, økologisk 1 stk
Sorte peberkorn 10 stk
Laurbærblade 3 stk
Rasp 2 dl
Æg 1 stk
Creme Fraiche 2 dl
Paprika 1 tsk
Honning-dijonsennep 1 spsk.
Smør 50 gram
Salt + peber 2 tsk

Fremgangsmåde