Aftensmad

Kokosris-salat med mango og mynte

Sommerfrisk salat til grillmaden.

Kokosris-salat med mango og mynte
kokosris-salat
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 17. august 2020

Lige siden jeg så Jamie Oliver koge sine ris med både vand og kokosmælk har det altid været en favorit hjemme hos os, når man skulle pifte risene lidt op.

Resultatet giver en slags cremet ris a la risengrød i konsistensen, men med en frisk og lækker smag af kokos. 

Herunder får du en nem og lækker opskrift på en salat, hvor man kombinerer det sure med det søde – perfekt til grillmad og krydrede retter!

Opskriften er udviklet i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Vand 3 dl
Kokosmælk 2 dl
Brune ris 2 dl
Salt 1 knsp.
Mango 1 stk
Figner, kan undlades 3 stk
Mynte 1 håndfuld

Fremgangsmåde