Aftensmad

Koreansk bulgogi

Velsmagende og utrolig nem ret fra Korea.

commons.wikimedia.org
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 25. august 2020

Det koreanske køkken er fyldt med smag og nye muligheder, hvis du gerne vil udvide og åbne dine hverdagsmåltider lidt op.

I mine eksperimenter med autentiske retter fra hele verdenskortet faldt blikket i denne omgang på den koreanske ret, Bulgogi.

Det er en utrolig simpel ret, hvor al kærligheden går i en vanvittig velsmagende marinade. 

Vi snakker en læskende pære blendet med soya og andre elementer – det fungerer bare!

Herunder får du en lækker grundopskrift på bulgogi – men pas rigtig meget på. Den er meget vanedannende:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc. 500 gram
Ris 2 dl
Soyasauce 0.50 dl
Brun farin 2 spsk.
Risvinseddike (eller æblecidereddike) 2 spsk.
Løg 0.50 stk
Hvidløg 2 fed
Pære 1 stk
Ingefær, revet 1 spsk.
Sesamfrø 2 spsk.
Forårsløg (til pynt) 1 stk

Fremgangsmåde