Aftensmad
Koreansk bulgogi
Velsmagende og utrolig nem ret fra Korea.
Det koreanske køkken er fyldt med smag og nye muligheder, hvis du gerne vil udvide og åbne dine hverdagsmåltider lidt op.
I mine eksperimenter med autentiske retter fra hele verdenskortet faldt blikket i denne omgang på den koreanske ret, Bulgogi.
Det er en utrolig simpel ret, hvor al kærligheden går i en vanvittig velsmagende marinade.
Vi snakker en læskende pære blendet med soya og andre elementer – det fungerer bare!
Herunder får du en lækker grundopskrift på bulgogi – men pas rigtig meget på. Den er meget vanedannende:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc.
500 gram
Ris
2 dl
Soyasauce
0.50 dl
Brun farin
2 spsk.
Risvinseddike (eller æblecidereddike)
2 spsk.
Løg
0.50 stk
Hvidløg
2 fed
Pære
1 stk
Ingefær, revet
1 spsk.
Sesamfrø
2 spsk.
Forårsløg (til pynt)
1 stk
Læs også: