Aftensmad

Koreanske beef tacos

Fusion-streetfood!

Koreanske beef tacos
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 4. maj 2021

Tacos er oftest noget, vi forbinder med det mexicanske køkken – men takket være konceptet med fusionskøkkener, så kan må få lidt af det hele i én mundfuld.

Eksempelvis denne opskrift på koreanske beef tacos – en lækker, smagfuld taco med koreansk inspireret oksekød, frisk koriander, syltede rødløg og lækre tortillas.

Du får det sure, søde og salte fra kødets marinade kombineret med de mexicanske toppings svøbt i bløde, lækre tacos. 

Det er en nem og lækker opskrift, som hurtigt kan bikses sammen – og du kan bruge mange slags oksekød til formålet, så længe det er helt tyndskåret.

Alt fra tykstegsbøf til oksecuvette. 

Selve konceptet med koreanske tacos opstod i et fusionskøkken i Los Angeles, hvor man lod sig inspirere af to verdener og skabte noget unikt streetfood. 

Fang opskriften på koreanske beef tacos herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc. 400 gram
Soyasauce 3 spsk.
Brun farin 2 spsk.
Citron- eller limesaft 2 spsk.
Hvidløg 3 fed
Ingefær, revet 1 spsk.
Sesamolie 2 spsk.
Hvedemel 250 gram
Olie (olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, vindruekerneolie, etc. 0.50 dl
Vand 1 dl
Fint salt 0.30 tsk
Frisk koriander, syltede rødløg, limebåde 1 håndfuld

Fremgangsmåde