Tacos er oftest noget, vi forbinder med det mexicanske køkken – men takket være konceptet med fusionskøkkener, så kan må få lidt af det hele i én mundfuld.
Eksempelvis denne opskrift på koreanske beef tacos – en lækker, smagfuld taco med koreansk inspireret oksekød, frisk koriander, syltede rødløg og lækre tortillas.
Du får det sure, søde og salte fra kødets marinade kombineret med de mexicanske toppings svøbt i bløde, lækre tacos.
Det er en nem og lækker opskrift, som hurtigt kan bikses sammen – og du kan bruge mange slags oksekød til formålet, så længe det er helt tyndskåret.
Alt fra tykstegsbøf til oksecuvette.
Selve konceptet med koreanske tacos opstod i et fusionskøkken i Los Angeles, hvor man lod sig inspirere af to verdener og skabte noget unikt streetfood.
Fang opskriften på koreanske beef tacos herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc.
400 gram
Soyasauce
3 spsk.
Brun farin
2 spsk.
Citron- eller limesaft
2 spsk.
Hvidløg
3 fed
Ingefær, revet
1 spsk.
Sesamolie
2 spsk.
Hvedemel
250 gram
Olie (olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, vindruekerneolie, etc.
0.50 dl
Vand
1 dl
Fint salt
0.30 tsk
Frisk koriander, syltede rødløg, limebåde
1 håndfuld
Fremgangsmåde
Læs også: