Mandekogebogen

Loaded Nachos: Spicy edition

Lækker snack forvandlet til aftensmad!

Nachos er en gudespise på mange fronter - nacho-chips i sig selv smager fantastisk, men så kan man lige opgradere dem ved at smide dem i ovnen med revet ost og salsa.

Og skal det være endnu vildere? så kan lave man lave Loaded Nachos.

I al sin enkelthed er Loaded Nachos et trick, som forvandler nachos fra at være en snack til et reelt måltid - smart!

Her går man fra en chipsesnack til hurtig, gamenight-venligt mad på ingen tid - du kan bruge lige, hvad du har lyst til i Loaded Nachos.

Du kan bruge kød - eksempelvis revet kylling eller kebab - eller du kan køre salsa, avocado, bønner eller måske fintsnittet forårsløg, jalapenos, cremefraiche og bacon.

Det er kun fantasien, som sætter grænser, når man skal lave Loaded Nachos!

Jeg har i samarbejde med TABASCO® lavet en lækker spicy udgave af Loaded Fries - chili giver nemlig lige det ekstra kick til Loaded Nachos, men rå chili kan godt blive lidt for voldsom, når man skal servere det på denne måde.

Derfor har jeg brugt TABASCO® Sriracha sauce til formålet - en skøn forening mellem Tabasco-sauce og Sriracha, som gør, at chilisaucen er fyldig, rund og tilpas stærk til, at alle kan være med.

Fang opskriften herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Loaded Nachos: spicy edition

Nem snack-aftensmad!

2 portioner 22 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 12 minutter
Ca. 500 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 3 håndfuld nacho-chips (naturel eller din favorit-smag)
  • 1 dl cheddar, revet
  • 1½ spsk. jalapenos, syltede
  • 1 dl oliven/bønner
  • 2 stk tomater
  • 2 stk forårsløg
  • 1½ dl cremefraiche (enten 18% eller 38%)
  • 2 spsk. chilisauce (gerne tabasco® sriracha sauce)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 200 grader. Smid dine nacho-chips i et fad og drys et gavmildt lag cheddar ud over. Smid det i ovnen og giv det 10-15 minutter, indtil chipsene bliver lune og osten smelter.
  2. I mellemtiden finthakker du forårsløg, tomater, oliven/bønner og jalapenos - når nacho-fadet er færdigt, drysser du de hakkede ting udover dine nachos og topper med klatter af fed cremefraiche.
  3. Til sidst giver du det hele en over nakken med en chilisauce - gerne TABASCO® Sriracha sauce, som binder hele retten sammen. Serveres straks.
Del

Seneste nyt

Annonce