Aftensmad

Lumpia: hjemmelavede forårsruller

Filippinske og indonesiske forårsruller!

Lumpia: hjemmelavede forårsruller
Lumpia
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 14. januar 2021

I denne omgang har jeg eksperimenteret med at lave mit eget forårsrullepapir – du kender sikkert de dage, hvor man har lyst til at lave dem selv, men butikkerne desværre har udsolgt af den slags dejpapir, man skal bruge.

Så er det ret smart at have et es i ærmet – og det er ganske simpelt. Mel vand og salt, pisket sammen og penslet med en lun pande. 

That's it. Du kan fange teknikken nede i opskriftsmodulet.

Jeg testede det på de lækre, klassiske Lumpia, som er den filippinske version af forårsruller – men du kan bruge opskriften til klassiske forårsruller ligeså!

Knasende sprødt, saftigt og spicy!

 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 8 pers.

Ingredienser

Svinefars 200 gram
Rød chili (kan undlades) 0.50 stk
Ingefær, revet 1 spsk.
Hvidløg 3 fed
Løg 1 stk
Gulerod 2 stk
Spidskål, fintsnittet 1 dl
Soyasauce 3 spsk.
Hvedemel 150 gram
Vand 200 ml
Fint salt 0.50 tsk
Solsikkeolie (hvis du vil prøve at lave de friterede) 400 ml

Fremgangsmåde