Bagværk

Lynhævet landbrød

Stor velsmag, store lufthuller og nem opskrift!

Lynhævet landbrød
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 15. februar 2019

Jeg elsker at lave forskellige bageeksperimenter. Alt fra de helt tunge drenge med flere dages forberedelse eller hævetid til de korte, lynhurtige opskrifter.

Lige for tiden arbejder jeg på at lave de nemme, lækre brød til hverdagen – hvor man stadig får en solid hæveevne, stor velsmag og en solid krumme.

Og dette eksperiment blev lidt af en succes, hvor hævetiden blot er på 60 minutter. 

Se med herunder og få et nemt og lækkert brød til hverdagen – på selv den korte tid får den en lækker smag, sej konsistens, store huller og en sprød overflade!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 40 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Hvedemel 550 gram
Vand 3.50 dl
Groft Salt 1 tsk
Gær 20 gram

Fremgangsmåde