Bagværk
Lynhævet landbrød
Stor velsmag, store lufthuller og nem opskrift!
Jeg elsker at lave forskellige bageeksperimenter. Alt fra de helt tunge drenge med flere dages forberedelse eller hævetid til de korte, lynhurtige opskrifter.
Lige for tiden arbejder jeg på at lave de nemme, lækre brød til hverdagen – hvor man stadig får en solid hæveevne, stor velsmag og en solid krumme.
Og dette eksperiment blev lidt af en succes, hvor hævetiden blot er på 60 minutter.
Se med herunder og få et nemt og lækkert brød til hverdagen – på selv den korte tid får den en lækker smag, sej konsistens, store huller og en sprød overflade!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
550 gram
Vand
3.50 dl
Groft Salt
1 tsk
Gær
20 gram
Fremgangsmåde
Læs også: