Aftensmad

Mandarin Beef

Saftig, sprød og snasket hjemmelavet takeaway!

Mandarin Beef
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 14. december 2021

Hvis du leder efter en nem og lækker opskrift på asiatisk aftensmad på 15 minutter?

Så skal du helt sikkert prøve Mandarin Beef.

Det er en afart af den famøse Orange Chicken, hvor man bruger citrusfrugter til at marinere og give smag til retten.

Til denne opskrift bruger vi mandariner – klementiner kan også bruges – og bruger deres sødme og syre til at give dybde og saftighed til retten.

Sammen med sprødstegt oksekød, forårsløg og en lækker sticky sauce får du en nem, hurtig og lækker omgang hjemmelavet takeaway.

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Ribeye, flanksteak, tykstegsbøf, okseinderlår etc. 250 gram
Mandariner el. klementiner 4 stk
Hvidløg, revet 1 tsk
Ingefær, revet 1 tsk
Chili, tørret (kan undlades) 0.50 tsk
Soyasauce 3 spsk.
0,5 dl vand + 1 tsk. majsstivelse 1 stk
Forårsløg 2 stk
Brun farin 1 spsk.

Fremgangsmåde