Mango Chicken Curry
Nem aftensmad med karry og mango!
Mango Chicken Curry er en nem og lækker hverdagsret, som er lidt en mellemting mellem det indiske og asiatiske køkken.
Den er meget simpel og nem at lave og kræver få ingredienser - man kan selv eksempelvis vælge at spice den op med flere krydderier, men denne karryret er designet til nem hverdagsmad.
Du får mør kylling i en lækker cremet karrysauce med mango - sødt, saftigt, spicy og lækkert!
Den tager under 30 minutter at lave og passer perfekt til en omgang hvide ris.
Mødet mellem mør kylling, kokosmælk, karry og mango er utrolig lækkert og giver en masse smag med få råvarer.
Man skal blot sautere sine løg, hvidløg og ingefær, tilsætte karry og herefter røre det sammen med tern af mango og kokosmælk - denne sauce koges let ind og blendes.
Til sidst tilsættes kyllingen og et par ekstra friske tern mango.
Ikke et øje tørt!
Fang opskriften på en nem og lækker indisk/asiatisk aftensmad herunder - Mango Chicken Curry:
Mango Chicken Curry
Cremet og lækker!
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ingredienser
- 300 gram kyllingebryst
- 1 stk løg
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk. ingefær, revet
- 1½ spsk. karry
- 1 stk kokosmælk, dåse
- 1 stk mango
- 1½ spsk. citronsaft/limesaft
- 1 tsk salt + peber
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg fint. Skær kyllingebrysterne i små firkanter og hav dem klar til senere. Skær også mangoen fri for stenen og skær dem i små tern. Hvis du spiser ris til, så er det også tidspunktet, hvor du skal sætte det over.
- Varm lidt olie på på en pande og sauter løg og hvidløg i et par minutter - tilsæt ingefær et minuts tid. Tilsæt nu karry og steg det godt i 3-4 minutter.
- Tilsæt nu kokosmælk og halvdelen af dine mangotern - skru ned på middelvarme og lad det småboble i 5-6 minutter.
- Herefter skal saucen blendes til en blød pure - hæld saucen over i en skål og blend med stavblender (eller i en blender). Hæld det tilbage på panden og smag til med salt og peber og citronsaft.
- Skru op for varmen og tilsæt dine kyllingetern og resten af mangoen - lad det simre, indtil kyllingen er mør. 4-5 minutter. Serveres rygende varmt på toppen af ris!