Opskrift
Mango Pork
Nem teknik til smagfuld gris!
Når det kommer til visse udskæringer, så handler det om at holde det så simpelt som muligt.
De øjeblikke, hvor kødet skal tale for sig selv og ikke blive 'bedøvet' i alt for meget tilbehør.
Det gør sig gældende med udskæringen Slipset fra Dyrbar – en udskæring fra gris, som på ingen måde minder om klassisk gris.
Det gør også, at den er velegnet til at blive stegt ligesom en rød bøf.
For at pifte den lidt op, har jeg valgt at toppe den med en simpel mango-chutney, som sammen med flager af groft salt passer perfekt til at lade kødet tale sin egen sag!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Slipset (alternativt nakkekoteletter)
400 gram
Mango
1 stk
Hvidløg
1 fed
Fransk æblecidereddike
1 spsk.
Chiliflager, røde
0.50 tsk
vand
0.50 dl
Læs også: