Aftensmad

Marry Me Chicken

En nem, uimodståelig kyllingeret til pasta.

Marry Me Chicken
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 23. juli 2024

Hvis du går og mangler en nem og lækker opskrift på en fyldig sauce til pasta, så går du ikke galt i byen med Marry Me Chicken.

Den læner sig op af italiensk tankegang med simplicitet, og alligevel stor smag ud fra få ingredienser – med andre ord: Det er en nem opskrift uden at gå på kompromis med smagen!

Marry Me Chicken er en populær ret, kendt for sin enkle, men uimodståelige smag, der har fået sit navn fra den påståede effekt af at få nogen til at ville gifte sig med dig. Denne ret er en klassisk italiensk inspireret måltid, der kombinerer saftige kyllingebrystfileter med en cremet, krydret sauce, der ofte inkluderer fløde, parmesanost og forskellige krydderier. Den cremede sauce, der laves med ingredienser som hvidløg, tomater og urter, tilfører en rig og fyldig smag, som komplimenterer kyllingen perfekt.

Marry Me Chicken er ideel til både hverdagens måltider og specielle lejligheder. Dens enkle forberedelse gør det til en yndlingsret for både nybegyndere og erfarne kokke. Retten er kendt for sin evne til at imponere gæster med sin lækre smag og attraktive præsentation. Mange tilbereder den sammen med en side af pasta, ris eller grøntsager, hvilket gør den til en alsidig ret, der kan tilpasses efter smag og præferencer. Denne ret har vundet stor popularitet på sociale medier og madblogs, hvor folk deler deres versioner og variationer.

Den er hurtig at lave, med få ingredienser og så er det en ret, der hurtigt kan slå benene væk under din date – den må siges at leve op til sit navn!

Den er svær at modstå – fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Kyllingebryst 300 gram
Soltørrede tomater 80 gram
Parmesanost, revet 60 gram
Løg 1 stk
Hvidløg 2 fed
Tomatpuré 1 spsk.
Fløde (piske- eller madlavningsfløde) 2.50 dl
Bouillon (Kylling eller grøntsags) 2.50 dl
Hvedemel 1 dl

Fremgangsmåde