Mandekogebogen

Medister i airfryer

En gammel dansk klassiker i airfryer.

Airfryer og køkkenmaskinens popularitet stormer fortsat indover landet som en anden G&T-bølge i nyere tid - den er ALLE steder. 

Og den er også ganske smart - kortere tilberedning, sundere resultat og praktiske løsninger til køkkenet som dubleant til ovnen. 

Med sig har den også taget folks eksperimenterende side - "hvad kan man lave i en airfryer?", står på manges agenda, når de først har fået en airfryer i hus.

Airfryeren har taget danskerne med storm, og er en af de mest brugte køkkengadgets i Danmark - i hvert fald ifølge en artikel på tv2.dk, hvor den gamle danske kending på middagsbordet, medisterpølse, har fået ny kærlighed i hverdagen.

Så vi tænkte også, at vi måtte give det et skud og se, hvilket resultat man fik med medister i airfryer. 

Her har de gode folk hos Qookware været så flinke at lade os låne deres Qookware Airfryer, som er ekstra stor - så vi kunne teste, hvor meget medisterpølse vi kunne proppe i den på én gang.

Resultatet? Store mængder medisterpølse!

Det lykkedes os at pakke airfryeren med intet mindre end 1,5 kilo rå medisterpølse, som kan brødføde op til 10 personer.

Jovist, tilberedningstiden er i den længere ende, men til gengæld skal du ikke tilberede af flere omgange og får et mere jævnt stegeresultat end en almindelig stegepande. 

Her er en hurtig tidstabel over tilberedning af medister i airfryer, alt efter hvor mange personer du skal tilberede medister til.

0,5 kilo medister er den mest gængse mængde, når man køber den i supermarkedet og passer godt til en lille familie, men den evner som nævnt også helt op til halvanden kilo.

Herunder får du og tilberedning af medister i airfryer - selve opskriften på medisterpølse i airfryer finder du i bunden af artiklen!

ANNONCE
Medister i airfryer, stegetid

0,5 kilo (3-4 personer) medister i airfryer: 20 minutter

1 kilo (4-8 personer) medister i airfryer: 35-40 minutter

1,5 kilo (8-10 personer) medister i airfryer: 60-70 minutter

Medister i airfryer
Medister i airfryer
Udskriv opskriften

Medisterpølse i airfryer

10 portioner 1 time, 10 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 1 time, 10 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1500 gram medisterpølse, rå

Fremgangsmåde

  1. Læg din(e) medisterpølse(r) i din airfryer i en spiral, prik den med en gaffel eller kniv og tænd herefter for din airfryer på 180-200 grader.
  2. Når vi steger så store mængder, skal den have længere tid, men laver til gengæld mængderne på én gang, så du ikke skal skifte indholdet i kurven. Vend den halvvejs under tilberedningen, så begge sider får lige meget farve og sprødhed.
  3. Medisterpølsen er klar til servering, når pølsen har taget farve og virker sprød og fast i overfladen.
Del

Seneste nyt

Annonce