Aftensmad

Millionbøf

Den evige klassiker, millionbøf!

Millionbøf
Klassisk millionbøf
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 10. november 2022

Millionbøf kan altså noget, hvis man lige trænger til en nem og hurtig simreret med god smag og mulighed for at mætte mange munde.

Den er egentlig utrolig simpel, det kræver blot, at man sørge for at brune kødet rigtig godt af!

Herunder får du en nem og klassisk opskrift på millionbøf, som smager af ligedele hverdagsgourmet og mormors køkken.

Denne får lige et skvæt fløde til at creme den mere ind – så hvis du skal have den helt rigtige mormor-style, så skal der nok også lige et skvæt kulør i mikset!

Hvis du ønsker inspiration til kartoffelmos?

Så plejer jeg at have en grundopskrift med 1000 g kartofler, 100 g smør, 1 tsk. revet muskatnød, 1 tsk. salt og 1 deciliter mælk.

 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Hakket oksekød 500 gram
Løg 3 stk
Laurbærblade 3 stk
Oksebouillon 4 dl
Friskkværnet peber 1 tsk
Salt 1 tsk
Piskefløde, kan undlades 1 dl
Majsstivelse 2 tsk
Ribsgele (kan undlades) 2 tsk

Fremgangsmåde