Aftensmad

Minestronesuppe

Suppeklassiker!

Minestronesuppe
Foto: Adobe Stock
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 21. januar 2020

Når man skal gå helt tilbage til de klassiske, udødelige suppe-udgaver – så er det ofte minestronesuppe eller hønsekødssuppe, som står øverst på listen over klassikere.

Herunder får du den klassiske opskrift på en god, solid minestrone, som man kan varme sig på i mørke vintertimer:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Røget skinke 125 gram
Gulerod 2 stk
Ærter 200 gram
Bladselleri 3 stk
Porrer 1 stk
Kartofler 4 stk
Løg 1 stk
Bouillon 1.20 l
Koncentreret tomat 2 spsk.
Hvidløg 2 fed
Suppehorn 2 dl
Hakkede tomater, dåse 1 stk
Salt 2 tsk

Fremgangsmåde