Mandekogebogen

Mongolian Noodles

Snaskede, nemme og smagfulde!

Mongolian Noodles er en skøn og nem hverdagsret, som kan laves på ingen tid.

Det er en simpel nudel-opskrift, som læner sig op af min tidligere opskrift Mongolian Beef, hvor man her gør det til en pasta/nudel-ret.

I al sin enkelthed er det en simpel, smagfuld stickysauce, der hældes over stegt oksefars på panden - dette får lov til at karamellisere og tykne en smule, hvorefter det røres sammen med kogte nudler.

Det er en alsidig opskrift, hvor du også eksempelvis kan bruge spaghetti eller din yndlingsvariant af nudler eller pasta.

Det tager ikke mere end 15 minutter at lave og kan hurtigt bikses sammen på en travl hverdag.

Masser af smag, masser af snaskethed - what's not to like?

Fang opskriften herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Mongolian Noodles

Nem nudel-opskrift!

2 portioner 15 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 550 kcal pr. portion

Ingredienser

Kød og nudler
  • 200 gram nudler (eller tynd spaghetti)
  • 200 gram hakket oksekød

Mongolian Sauce
  • 1 spsk. hvidløg, revet
  • 1 spsk. ingefær, revet
  • ½ stk rød chili
  • ½ dl soyasauce
  • ½ dl vand
  • 2½ spsk. brun farin
  • 1 tsk fishsauce
  • 2 spsk. citron- eller limesaft
  • 1½ tsk majsstivelse

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne til din sauce i en skål. Lad det trække lidt smag, mens du sætter vand over til nudler eller pasta. Kog dem efter anvisningen på pakke sideløbende.
  2. Varm en pande op med en sjat olie til middelhøj varme - brun din fars af og hak den i små stykker med en spatel på panden. Når farsen er gennemstegt, hælder du saucen over. Lad det simre op og koge ind til en let tyknet konsistens - smag til undervejs om det mangler salt, surt eller sødt.
  3. Hæld vandet fra dine nudler og rør dem sammen med farsen. Serveres rygende varmt gerne med hakket forårsløg på toppen.
Del

Seneste nyt

Annonce