Aftensmad

Ovnbagt BBQ-blomkål med urtedressing

Når man ikke orker den kogte blomkål længere.

Ovnbagt BBQ-blomkål med urtedressing
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 16. januar 2018

Blomkål er en dejlig sund spise, som bliver overset af mange danskere, da man måske føler sig begrænset af mulighederne – eller har fået lidt for mange skamkogte blomkålshoveder i 90'erne!

Denne opskrift pifter grøntsagen lidt op med en dejlig barbecue-dressing, hvorefter den skifter den spilkogende vand ud med en tur i ovnen.

Det gode ved opskriften er, at man kan variere sin krydderiblanding alt efter, hvad man skulle have i skuffen – herunder får du et klassisk eksempel på, hvordan man kan krydre den!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 35 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Blomkålshoved 1 stk
Yoghurt Naturel 3 dl
Dild 1 håndfuld
Hvidløg 1 fed
Salt 1 tsk
Peber 0.50 tsk
Paprika 1 tsk
Hvidløgssalt 1.50 tsk
Spidskommen, stødt 1 tsk
Cayennepeber 1 tsk
Chili, tørret 1 tsk
Oregano 1 tsk
Rørsukker 1 tsk

Fremgangsmåde