Aftensmad
Ovnstegt aubergine med couscous
Sund, smagfuld og nem ret fra Mellemøsten.
Aubergine er altid en grøntsag, der overrasker, når man bruger den i madlavning – i rå tilstand er det noget nært den mest intetsigende smag, men når det så bliver stegt, braiseret eller bagt, så sker der ting og sager!
Og en aubergine kan sagtens agere et hovedmåltid med de rette elementer eller bare en god, gedigen forret.
Eksempelvis denne ovnbagte aubergine med couscous – en nem, sund og lækker vegetarisk opskrift med masser af smag og klar på ingen tid.
Alt kan forberedes, mens aubergine(rne) er i ovnen i 30-35 minutter. Når de kommer ud? Så er der serveret.
En mellemøstlig krydret aubergine bagt i ovnen og toppet med en smagfuld couscous og yoghurt.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Aubergine
1 stk
Koriander, stødt
1 stk
Spidskommen, stødt
1 tsk
Hvidløg, revet
2 tsk
Citronsaft
1 spsk.
Paprika
1 tsk
Chiliflager, røde
0.50 tsk
Salt + peber
0.50 tsk
Olivenolie
3 spsk.
Couscous
150 gram
Rødløg
50 gram
Frisk koriander el. persille
1 håndfuld
Grønne oliven
0.50 dl
Rødløg
0.50 stk
Yoghurt Naturel
1 dl
Læs også: