Aftensmad

Parmesan Crisp Fries

Sprøde, ostede fritter!

Parmesan Crisp Fries
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 15. november 2022

Pommes frites findes i mange forskellige afskygninger og kartoflen er bare en gudespise i forhold til at variere tilbehør og snack-fronten.

Jeg har iført mig laboratorie-dragten og gået i kartoffel-rummet igen – og det er der kommet en ret så interessant snack-kartoffel ud af!

Parmesan Crisp Fries!

I al sin enkelthed en cremet kartoffel, som har fået en crispy overflade efter en tur i smørbad med parmesan.

Man koger sine kartofler, halverer dem og pandesteger dem for en stund i en blanding af olie, smør og revet parmesanost.

Resultatet er en skøn mundfuld, som både er knasende sprød, smagfuld og cremet – fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 25 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Små kartofler el. aspargeskartofler 10 stk
Olivenolie 3 spsk.
Smør 40 gram
Parmesanost, revet 30 gram

Fremgangsmåde