Pommes frites findes i mange forskellige afskygninger og kartoflen er bare en gudespise i forhold til at variere tilbehør og snack-fronten.
Jeg har iført mig laboratorie-dragten og gået i kartoffel-rummet igen – og det er der kommet en ret så interessant snack-kartoffel ud af!
Parmesan Crisp Fries!
I al sin enkelthed en cremet kartoffel, som har fået en crispy overflade efter en tur i smørbad med parmesan.
Man koger sine kartofler, halverer dem og pandesteger dem for en stund i en blanding af olie, smør og revet parmesanost.
Resultatet er en skøn mundfuld, som både er knasende sprød, smagfuld og cremet – fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Små kartofler el. aspargeskartofler
10 stk
Olivenolie
3 spsk.
Smør
40 gram
Parmesanost, revet
30 gram
Læs også: