Italienerne er kendt for deres ikoniske pastaretter – og denne Pasta Primavera er måske ikke så populær hos italienerne, men den er opfundet af den italienske kok Sirio Maccioni i 1970'ernes New York.
Det er en amerikansk-italiensk pastaret, som er et koncept, der tit får italienere til at himle med øjnene – du ved, tilføjelsen af fløde og alt det der.
Men denne klassiker er en underskøn oplevelse, som er designet til den skiftende årstid med grønt i baghaven.
Du kan bruge alskens lækre grøntsager – grundprincippet i opskriften er, at man laver en flødebaseret sauce med ost, som steges sammen med grønt.
Min version af den populære klassiker er med ærter og grønne asparges – det fungerer bare!
Fang min version herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Fettuccine, hjemmelavet eller frisk pasta
200 gram
Friske ærter, bælgede
1.50 dl
Grønne asparges
6 stk
Hvidløg, revet
1 tsk
Piskefløde/madlavningsfløde
2 dl
Parmesanost, revet
60 gram
Læs også: