Aftensmad

Pasta Primavera: Pasta med sommergrønt

Sommerfrisk pasta!

Pasta Primavera: Pasta med sommergrønt
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 18. april 2022

Italienerne er kendt for deres ikoniske pastaretter – og denne Pasta Primavera er måske ikke så populær hos italienerne, men den er opfundet af den italienske kok Sirio Maccioni i 1970'ernes New York.

Det er en amerikansk-italiensk pastaret, som er et koncept, der tit får italienere til at himle med øjnene – du ved, tilføjelsen af fløde og alt det der.

Men denne klassiker er en underskøn oplevelse, som er designet til den skiftende årstid med grønt i baghaven.

Du kan bruge alskens lækre grøntsager – grundprincippet i opskriften er, at man laver en flødebaseret sauce med ost, som steges sammen med grønt.

Min version af den populære klassiker er med ærter og grønne asparges – det fungerer bare!

Fang min version herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Fettuccine, hjemmelavet eller frisk pasta 200 gram
Friske ærter, bælgede 1.50 dl
Grønne asparges 6 stk
Hvidløg, revet 1 tsk
Piskefløde/madlavningsfløde 2 dl
Parmesanost, revet 60 gram

Fremgangsmåde