Aftensmad
Patatas Bravas
Den perfekte spanske tapas.
Hvis der er en slags tapas, jeg altid som minimum vælger i det spanske køkken, så må det være patatas bravas.
I al sin enkelthed er det egentlig bare en luksusudgave af brasede kartofler – men lavet med en autentisk spicy bravas-sauce og hvidløgsaoli?
Så er der ikke et øje tørt!
Herunder får du min opskrift på sprøde Patatas Bravas med bravas-sauce og aoli – perfekt deletapas til to personer:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Bagekartoffel
3 stk
Rapsolie, til stegning
2 dl
God mayonnaise (hjemmelavet eller købt)
1 dl
Hvidløg
2 stk
Hakkede tomater (fra dåse eller friske)
2 dl
Røget paprika
2 tsk
Løg
0.50 stk
Eddike (gerne fransk æblecidereddike)
1.50 spsk.
Honning, sirup eller sukker
1 tsk
Cayennepeber
0.50 tsk
Salt + peber
1 tsk
Olivenolie
1 spsk.
Læs også: