Aftensmad

Perlebygsalat med grønkål, hasselnødder og æble

Cremet og sprød sommersalat.

Perlebygsalat med grønkål, hasselnødder og æble
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 17. august 2020

Perlebyg er en herlig spise og perfekt i salater, som gerne må have et lille bid.

Herunder finder du en lækker salat, hvor perlebyggen er vendt i en lækker cremefraiche-dressing og vendt sammen med sprøde æbler, knasende grønkål og et par ristede hasselnødder. 

Perfekt til grillmad, en solid steg eller bare supplement til en ovnkylling – den passer faktisk til rigtig mange formål!

Opskriften er udviklet i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Perlebyg 4 dl
Hasselnødder 1 dl
Grønkål 1 håndfuld
Æbler 1 stk
Creme Fraiche 38% 1.50 dl
Dijon-sennep 1.50 spsk.
Fransk æblecidereddike 2 spsk.
Honning, el. sirup 2 tsk
Salt 0.50 tsk

Fremgangsmåde