Aftensmad
Perlebygsalat med grønkål, hasselnødder og æble
Cremet og sprød sommersalat.
Perlebyg er en herlig spise og perfekt i salater, som gerne må have et lille bid.
Herunder finder du en lækker salat, hvor perlebyggen er vendt i en lækker cremefraiche-dressing og vendt sammen med sprøde æbler, knasende grønkål og et par ristede hasselnødder.
Perfekt til grillmad, en solid steg eller bare supplement til en ovnkylling – den passer faktisk til rigtig mange formål!
Opskriften er udviklet i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Perlebyg
4 dl
Hasselnødder
1 dl
Grønkål
1 håndfuld
Æbler
1 stk
Creme Fraiche 38%
1.50 dl
Dijon-sennep
1.50 spsk.
Fransk æblecidereddike
2 spsk.
Honning, el. sirup
2 tsk
Salt
0.50 tsk
Læs også: