En god brownie går man aldrig galt i byen med – men hvis man lige skal lave en luksusversion af den, så kan man fylde alskens lækre topping på den!
Og jeg har leget lidt med konceptet om en efterårsudgave af brownie – som går under navnet Pumpkin Pie Brownies.
I al sin enkelthed svampet lækker brownie toppet med en cremet, julekrydret pumpkin pie-masse.
Smagfuldt, snasket og lækkert. Det er utroligt nemt at lave og tager ingen tid.
En god kage, der lige giver en ekstra wow-effekt både på smag og udseende.
Fang teknikken herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Mørk chokolade
100 gram
Smør
150 gram
Æg
3 stk
Sukker
200 gram
Hvedemel
150 gram
Kakaopulver
1 spsk.
Hasselnødder
80 gram
Græskar (gerne Hokkaido eller butternut)
400 gram
Brun farin
50 gram
Sukker
150 gram
Æg
3 stk
Kanel, stødt
2 tsk
Kardemomme, stødt
0.50 tsk
Nelliker, stødt
0.50 tsk
Ingefær, stødt
1 tsk
Fint salt
0.50 tsk
Yoghurt el. piskefløde
1 dl
Fremgangsmåde
Læs også: