Bagværk

Pumpkin Pie Brownies

Brownie til efterår!

Pumpkin Pie Brownies
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 21. september 2022

En god brownie går man aldrig galt i byen med – men hvis man lige skal lave en luksusversion af den, så kan man fylde alskens lækre topping på den!

Og jeg har leget lidt med konceptet om en efterårsudgave af brownie – som går under navnet Pumpkin Pie Brownies.

I al sin enkelthed svampet lækker brownie toppet med en cremet, julekrydret pumpkin pie-masse.

Smagfuldt, snasket og lækkert. Det er utroligt nemt at lave og tager ingen tid.

En god kage, der lige giver en ekstra wow-effekt både på smag og udseende.

Fang teknikken herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 40 min

Ingredienser

Mørk chokolade 100 gram
Smør 150 gram
Æg 3 stk
Sukker 200 gram
Hvedemel 150 gram
Kakaopulver 1 spsk.
Hasselnødder 80 gram
Græskar (gerne Hokkaido eller butternut) 400 gram
Brun farin 50 gram
Sukker 150 gram
Æg 3 stk
Kanel, stødt 2 tsk
Kardemomme, stødt 0.50 tsk
Nelliker, stødt 0.50 tsk
Ingefær, stødt 1 tsk
Fint salt 0.50 tsk
Yoghurt el. piskefløde 1 dl

Fremgangsmåde