Aftensmad Ramen med karameliseret oksebøf Krydret nuddelsuppe med grønt! Af Rasmus Krarup Jensen 16. januar 2018 Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne. Opskrift Arbejdstid 20 min Tilberedningstid 10 min Antal 2 pers. Ingredienser Æg 2 stk Tykstegsbøf 120 gram Grøntsagsbouillon 500 ml Ingefær 10 gram Rød chili 1 stk Fuldkornsnudler 1 plade Gulerod 0.50 stk Hvidløg 3 fed Rødløg 0.50 stk Soyasauce 2 spsk. Sirup 2 spsk. Koriander 1 håndfuld Hvidkål 50 gram Salt 1 knsp. Peber 0.50 tsk Fremgangsmåde Sæt en gryde over med vand og læg æggene i, når vandet koger. 2 mediumstørrelse æg tager ca. 6,5 minut om at blive passende smilende. Læg dem i koldt vand efterfølgende. Snit gulerod, ingefær, chili, løg og hvidløg i små tern og sauter dem 5 minutter i en tykbundet gryde ved middelvarme i lidt olie - gem lidt af grøntsagerne, så du har nogle sprøde elementer, som du putter i til allersidst. Hæld bouillon på og lad det simre, indtil resten af ingredienserne er klar. Varm olie op på en pande og lad den blive brandvarm. Dup bøffen for væske, krydr med salt og peber og smid bøffen på panden - lad den ligge på den første side i 1,5 minutter. Vend herefter bøffen, skru lidt ned for varmen og hæld soyasauce og honning på. Væsken karamelliserer hurtigt på den rygende varme pande, og når den er tyknet, kan du øse væsken over bøffen og lade den stege videre i 2 minutter. Tag bøffen af varmen og lad den hvile. Læg nudlerne i den simrende suppe og lad dem blive møre. Når alt er klar, hælder du nudelsuppen i en skål og tilsætter spidskål, de sprøde grøntsager samt koriander, halverede æg og små skiver af bøffen. Læs også: Del artikel Hvor vil du dele? Facebook LinkedIn Email Kopier link Aftensmad Se flere artikler Aftensmad 5 snacks der booster immunforsvaret Opskrift Hawaii-grillspyd med ananas og kylling Aftensmad Doner kyllingekebab Aftensmad Durum med kylling-kebab Aftensmad Bygotto Aftensmad Paté en croute